logo
123

Kinky on the Beach

0 reviews

Geplaatst in Erotisch Uitgaan, Gelderland

Social:

Contacteer Bedrijfseigenaar

Contact the Bedrijf Owner

To inquire about this bedrijf, complete the form below to send a message to the bedrijf owner.


Laatst vroeg iemand wat is dat toch voor een feest van Kinky On The Beach, ik hoor er zo veel over. We gaan het proberen uit te leggen. Ooit begonnen John en Yvonne pic007hun feest Kinky On The Beach. Het eerste woord zegt het al KINKY. Het is dus geen feestje voor mensen die op een zaterdag avond in een feestjurk even lekker willen dansen op een deuntje van een plaatselijk orkest. Nee het is wel een kinky feest. Het woord KINKY komt uit het Engels en betekent zoveel als “anders”, “ondeugend” of “stout”. Gaat het dan alleen om sex? Nee het gaat met name om dat “anders”. Natuurlijk komen hier ook swingers, maar niet alleen. Er zijn vele mensen die van dat “anders” houden, denk maar eens aan kijken en bekeken worden. Laten we het zo zeggen er mag veel, maar er hoeft helemaal niets. Nou ja dat is niet helemaal waar, want er is wel een strenge dresscode. De dresscode die bij dat KINKY thuis hoort. Leer, latex, lak, rubber. Er staat ook uniform bij, maar dan bedoelen we wel een sexy uniform.

Dat On The Beach is afkomstig van de vroegere locaties waar het feest werd gehouden “aan het strand”. In de loop van de jaren is Kinky On The Beach een begrip geworden. Op de feesten staan bekende en minder bekende DJ’s, maar telkens wordt er gekeken of de muziekstijl aansluit bij de mensen die op Kinky On The Beach komen. Het feest heeft nu een vaste locatie in Club Rodenburg te Beesd. Dat is niet voor niets. We houden van relaxte mensen en daar valt ook beveiliging en personeel van Rodenburg onder. Dat hebben we daar gevonden en regelmatig zien we waarderingen van onze klanten richting deze mensen. Ja we zeggen klanten, maar dat is eigenlijk niet juist, want we beschouwen al deze mensen onder één grote KINKY familie.

pic008Ook hebben we sinds enige tijd een VIP. Deze wordt geheel gehost en verzorgt door Karin van Be-Shameless. Wie Karin kent weet dat het dan in goede handen is. Je komt echt aan niets te kort. Je begint met een lekker glaasje bubbels, er liggen snoepjes, zoutjes vers fruit en zelf aan het eind broodjes. Ongetwijfeld zijn we nog wel iets vergeten, maar ervaar het zouden we zeggen het is de moeite waard. De VIP beschikt ook over een eigen bar, je mag er roken en toiletbezoek is inbegrepen bij je VIP behandeling. Maar ook buiten de VIP is het goed toeven. Er is een “play area” (nee niet met play mobile) je kunt er op de banken even wegzakken in de kussens en natuurlijk volop dansen. club Rodenburg heeft eigen parkeerplaatsen rond de locatie, dus ver lopen hoef je niet.

Wil je het eens meemaken, we zouden zeggen “YOU ARE WELCOME”
Tot ziens bij onze volgende KINKY ON THE BEACH

John en Yvonne

Plaats Een Review

Login of registreer om een review toe te voegen.

© 2019 SeksReclame.nl - Contact - Disclaimer - info@seksreclame.nl