logo
1234

Yu&Mi

0 reviews

Geplaatst in Massagesalons, Noord-Brabant

  • Leenderweg 135, 5614 HM Eindhoven
  • 040-212 56 69
Contacteer Bedrijfseigenaar

Contact the Bedrijf Owner

To inquire about this bedrijf, complete the form below to send a message to the bedrijf owner.


Een bezoek aan onze unieke salon is een must voor een ieder die op zoek is naar de bevrijdende weldaad van bijzonder erotisch getinte massages. Massagesalon Yu&Mi staat voor ongedwongen genieten van een erotische lifestyle voor heren, dames en koppeltjes die een buitengewone (h)eerlijke body to body massage met HP wil ondergaan en deze ervaren als een spannende ontspanning van lichaam en geest.

Massagesalon Yu & Mi staat voor ongedwongen genieten van een erotische lifestyle voor mannen en vrouwen, die een buitengewone, (h)eerlijke sensuele body to body massage met HP willen ondergaan en deze ervaren als een spannende ontspanning voor lichaam en geest.

Yu&Mi onderscheidt zich door de eigentijdse formule, waarin service en aandacht belangrijke kenmerken vormen. Yu & Mi is inmiddels uitgegroeid tot een onmiskenbaar element in de gehele massagewereld. Een bezoek aan onze unieke salon is dan ook een must voor een ieder die op zoek is naar de bevrijdende weldaad van bijzonder erotisch getinte massages.

Plaats Een Review

Login of registreer om een review toe te voegen.

© 2018 SeksReclame.nl - Contact - Disclaimer - info@seksreclame.nl