foto_tilburg
kimfoto_rotterdamfoto_zwolle

Massagesalon Kim

0 reviews

Geplaatst in Zuid-Holland

  • Admiraal de Ruyterweg 42A, 3031 AD Rotterdam, Netherlands
  • 010 - 40 48 953
Contacteer Bedrijfseigenaar

Contact the Bedrijf Owner

To inquire about this bedrijf, complete the form below to send a message to the bedrijf owner.


Tags:

Massagesalon Kim is inmiddels een ruim begrip geworden in de wereld van de Erotische massages. In een ongedwongen sfeer bieden wij u als drukke zakenman een stukje ontspanning aan op hoog niveau.

kim

De massagesalon is uitgegroeid tot een bron van inspiratie voor een ieder die een prikkelende dimensie wil toevoegen aan zijn of haar lifestyle. De dames bieden u las liefhebber een stukje paradijs in diverse daarvoor ingerichte suites. Wat kan varieren van een spannende erotische olie massage tot een uitgebreide aqua massage met eventueel als extra dimensie een heerlijk bubbelbad .
Voor de man die van een stoute uitdaging houd ! Ook die wensen zullen wij met een ondeugende lach in vervulling laten gaan.

Massagesalon Kim kent geen drempels . Ook echtparen zijn van harte welkom. Masseuses met een passie voor zowel man als vrouw laten u kennis maken met hun erotische massages met al haar facetten. Massagesalon Kim staat niet alleen voor masseren maar bij een juiste klik zal de dame net dat stapje verder gaan.

Eigenlijk hebben wij er geen woorden voor …..
Kom en ontdek het zelf ..
Laat u verwennen in Pure gezelligheid zonder fratsen en met de mooiste masseuses, de mooiste muziek en de mooiste momenten van de dag.

Mocht u speciale wensen hebben , laat het ons dan weten ! Wij doen er alles aan om u stoutste fantasieën waar te maken!!

Openingstijden
Maandag t/m Vrijdag 11:00 – 22:30
Zaterdag 11:00 – 22:30
Zondag 12:00 – 22:30

Plaats Een Review

Login of registreer om een review toe te voegen.

© 2024 SeksReclame.nl - Contact - Disclaimer - info@seksreclame.nl
Spring naar toolbar